2010. augusztus 9., hétfő

Szerelmes sms üzenet 140

  1. Nyugszik a hajnal, pihen a táj, nem tudok aludni, mert valami fáj. Téged kereslek, utánad vágyom, mert nem hiányzott így még senki ezen a világon.
  2. Csendes éjszakán elkerül az álom, minden érzésemmel utánad vágyom! Suttog a némaság ábrándos meséket, azt suttogja halkan: Akarlak Téged!!!
  3. Ha el merném mondani, amit most gondolok, megtudnád, hogy rólad álmodom. Ha el merném mondani, amit most érzek, megtudnád, hogy mennyire szeretlek.
  4. Ha látnád a szemem csillogását, ha hallanád a szivem dobbanását, tudnád mit érzek irántad, éreznéd, hogy mennyire imádlak.
  5. Együtt dobban szívünk, együtt ragyog lelkünk, örömmel tölt el, hogy egymásra leltünk! Ugye a gondolataink is együtt járnak? Ha igen, már rohansz is hozzám, mert várlak!

  1. Bizalom nélkül sosem leszel boldog, a bizalmad pedig a szívedben hordod, nyisd ki a szíved és mutasd meg nekem, a boldogságomat hátha ott lelem!

  1. Ezek a szövegek az smsszoveg.hu oldalról származnak. Amennyiben szeretnéd saját oldaladon felhasználni őket, olvasd el az oldalon található szerzői jogi tudnivalókat!

  1. Van egy szív, mi érted dobog, jól gondold meg, ha kukába dobod, lehet hogy kihül, és többé nem vár, hiába bánod meg utólag már...

  1. Eljöttem hozzád, testemben robbanás, szeretettel tölt el minden szívdobbanás, azt hiszem, dobban nálad is valami, ideje lenne szerelmet vallani!

  1. Jelen szövegeket szerzői jogi védi, és más oldalon való felhasználásukhoz az alkotójuk írásbeli engedélye szükséges. Amennyiben szeretnéd utánközölni őket, látogatsd meg a forrásul szolgáló smsszoveg.hu oldalt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése